+373 69 805 855
office@asterra.md
mun. Chișinău, str. Mihai Viteazul, 4
Harta
Întrebări Frecvente

Cum pot comanda polița de asigurare?

Cum pot comanda polița de asigurare?

1. Comandă on-line

Pentru a cumpăra unul dintre produsele noastre de asigurare disponibile online, este necesar să accesezi rubrica corespunzătoare asigurării dorite. Urmezi pașii formularului afișat și indici la final datele de contact.

După ce ai verificat atent datele introduse și ai ales oferta apeși butonul „comandă”. Întregul proces durează două-trei minute.

În scurt timp te vom contacta pentru a valida comanda și a pune la punct detaliile privind livrarea poliței de asigurare.

 

 

2. Comandă telefonică

Poți face o comandă telefonică apelând la +373 22 854 855 sau +373 22 211 758, zilnic, între orele 09:00 și 18:00, Luni - Vineri. Vom prelua comanda, vom înregistra datele necesare și te vom informa cum și când vei putea obține polița de asigurare solicitată. 

 

Cum se efectuează livrarea?

Livrarea se face GRATUIT, de luni până vineri, în raza mun. Chișinău.

Condiții de livrare:

1. Pentru zona 1: or. Chişinău, or. Codru, or. Durlești, zona Aeroport

Dacă comanda Dvs. a fost plasată până la orele 15:00 (luni - vineri), polița de asigurare va fi livrată în aceeași zi, dacă comanda este plasată după ora indicată mai sus- Dumneavoastră veți primi asigurarea a doua zi. Comenzile primite după orele 15:00 vineri sau sâmbătă ori duminică vor fi prelucrate în următoarea zi de luni, începând cu ora 9:00. Livrarea în Zona 1 este gratuită! *

 

2. Pentru zona 2: or. Cricova, or. Ciorescu, or. Stăuceni, or. Grătiești, or. Ghidighici, or. Vatra, Dumbrava, or. Ialoveni, Băcioi, Sîngera, Bubuieci, Colonița, Tohatin

Dacă comanda Dvs. a fost făcută pînă la ora 15.00 (luni - vineri), atunci asigurarea va fi livrată în aceeași zi, dacă după orele indicate, atunci Dvs. veți primi asigurarea a doua zi sau, dacă avem posibilitate tehnică, în aceeași zi. Comenzile primite sîmbătă și duminică vor fi prelucrate în următoarea zi de luni, începînd cu ora 9:00. Livrarea în Zona 2 este gratuită! *

 

* excepţie vor face zilele declarate oficial libere

 

Timpul livrării este de aproximativ 60 min.

Durata de livrare a comenzii poate să varieze în dependență de zile de odihnă, condiţii meteo sau trafic rutier.

Ce servicii pot primi la Asterra Grup?

Carte Verde

- prin care sunt protejate interesele terțelor persoane pentru pagubele produse vieții, sănătății și bunurilor lor în urma accidentelor rutiere, care au avut loc în afara hotarelor Republicii Moldova (pe teritoriul țărilor membre ale sistemului „Carte Verde”).

 

Asigurare obligatorie de răspundere civilă auto internă - RCA,

ce oferă protecție pentru eventualele prejudicii cauzate de asigurat terțelor persoane prin accidente de autovehicule pe teritoriul Republicii Moldova, și anume:

  • deces sau vătămări corporale;
  • avarii sau distrugeri ale unor bunuri (inclusiv autovehicule).

 

CASCO

Cu poliţa de asigurare facultativă AUTO- CASCO, CA Asterra Grup SA vă scutește de orice preocupare financiară ce vă poate afecta la survenirea unuia din riscurile la care poate fi expus mijloacul Dvs. de transport personal: avarie, furt sau distrugere totală.

Accidente

Obiectul asigurării de accidente îl constituie interesul patrimonial ce vizează viaţa, sănătatea şi capacitatea de muncă a persoanei asigurate.

Asigurarea medicală a cetățenilor care pleacă peste hotare

Poliţa de asigurare facultativă de sănătate pe perioada călătoriei peste hotare oferă garanţii financiare în volumul cerinţelor financiare de protecţie prin asigurare în țara sejurului: minim 15000,00 EUR, maxim 50000,00 EUR. Pentru ţările membre Uniunii Europene suma asigurată este de 30000,00 EUR.

 

Asigurarea facultativă a bunurilor

CA "ASTERRA GRUP" SA Vă propune produsul  de asigurare facultativă a bunurilor, prin care Asigurătorul îşi asumă obligaţiile de asigurare a intereselor patrimoniale ale Asiguratului, legate de posesia, dispoziţia, folosinţa bunurilor asigurate, ca urmare a deteriorării sau distrugerii totale sau parțiale a acestora în perioada de valabilitate a contractului de asigurare.

 

Imobilia

CA "ASTERRA GRUP" SA Vă propune un produs nou pe piața asigurărilor : IMOBILIA - un produs accesibil ce oferă posibilitatea proprietarului bunului asigurat, de a dispune de asigurare completă a încăperii, (inclusiv a bunurilor mobile din încăpere) și răspunderii civile față de persoane terțe, la un  PREȚ AVANTAJOS!

 

Acest site foloseste cookies. Prin navigare pe acest site, va exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor.
Înregistrare
Logare
Comandă un Apel
La moment СALCULATORUL este in realizare

Poți continua comanda la telefon va dura mai putin

Apelează-ne
Sau lasă-ne datele de contact și vă apelăm noi !